والا من یه پست دادم العان دیدم نیست!!گفتم اگر وقت بود بنده میتونستم کلی از این جوایز و مدارک برای asus هم ارائه بدم!نقل قول:
Printable View
والا من یه پست دادم العان دیدم نیست!!گفتم اگر وقت بود بنده میتونستم کلی از این جوایز و مدارک برای asus هم ارائه بدم!نقل قول:
این بخش برای اسوس نیست . شما میتونید یک تاپیک برای مادربردهای اسوس ایجاد کنید . این بخش برای گیگابایت هست .نقل قول:
چه فرقی هست بین سوکت فاکسکان با lotes من فرقی نمیبینم . حتی روی مادربرد های اورکلاک Z97X-SOC Force که باید زیر LN2 و با دمای -130 درجه کار کنند از همین سوکت جدید فاکسکان استفاده میشه .نقل قول:
مهم کیفیت سوکت هست
برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ]
برای فرقشون لطفا به برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید !برای عضویت اینجا کلیک کنید ] مراجعه کنین:great:نقل قول:
خوب به تاریخ این ارسالها که برای حدود 5 سال پیش هست توجه نکردید . این مورد فقط برای سری اول 1156 پیش اومد و بعد از اون هیچ مشکلی با سوکت 1155 و 1150 دیده نشده .مخصوصات سوکت جدید که توسط گیگابایت استفاده میشه طبق عکسی که گذاشتم بهینه سازی شده و دارای مقداری طلا برای ارتباط پین های سوکت با پردازنده هست .نقل قول:
با سلام و خسته نباشید
تفاوت دو مادربرد G1 و G1 WIFI BK در چیه؟ یعنی اختلاف 600 تومانی فقط به خاطر وای فای و بلوتوثه؟
مدل دقیق هر دو رو بنویسید تا بهتر بتونم راهنمائی کنم .نقل قول:
GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK
GA-Z97X-Gaming G1
- - - Updated - - -
GA-Z97X-Gaming G1 WIFI-BK
GA-Z97X-Gaming G1
من تو یکی از تاپیک ها همه این توضیحات رو دادم فقط متاسفانه یادم نیست .نقل قول:
سری بلک ادیشن گیگابایت تحت شرایط سرور حدود 168 ساعت تست میشن . تفاوت اصلی به خاطر کیفیت المان های روی برد و تجهیزات وایرلس و بلوتوث میباشد . اضافه کردن همین چند اپشن برای شرکت سازنده هزینه زیادی ایجاد میکند .
یکی از دلایل کیفیت این برند گرفتن نشان طلائی از این سایت هست .
یکی هم این بررسی
بررسی دقیق این برد و کیفیت المان های بکار رفته در pwm
آقا امید میشه یه سایتی بگید تا تمام ویزگیهای مین Z97X-Gaming5 را کامل توضیح داده باشه؟
سپاس.
:11()::11()::11():